У обласному центрі вогнеборці ліквідували масштабну пожежу складу автозапчастин (ВІДЕО)

Фото: km.dsns.gov.ua

16 січня о 15:30 до Оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС області надійшло повідомлення про пожежу, що виникла на складі автозапчастин, що знаходиться на вул. Заводській в обласному центрі.

km.dsns.gov.ua

За підвищеним номером виклику на місце події було негайно направлено чергові відділення рятувальників Хмельницького гарнізону. На момент прибуття першого підрозділу площа пожежі сягнула 160 кв.м, існувала загроза подальшого розповсюдження вогню. Бійці негайно приступили до гасіння пожежі, через надмірну задимленість їм довелось працювати в апаратах захисту органів дихання й зору.  Гасіння пожежі значно ускладнювала велика горюча навантага.

km.dsns.gov.ua

Завдяки оперативним та злагодженим діям та доклавши неабияких зусиль, вогнеборцям вдалося приборкати полум’я і запобігти його розповсюдженню на розташовані поряд складські приміщення. Локалізація пожежі відбулась о 16:01, а її остаточна ліквідація — о 16:35.

km.dsns.gov.ua

Загалом до гасіння пожежі залучалося 30 чоловік особового складу та 8 одиниць пожежно-рятувальної та спеціальної техніки.

На місці пожежі був розгорнутий штаб пожежогасіння, а також працювала оперативна група на чолі із заступником начальника Головного управління з реагування на надзвичайні ситуації Олександром Горіним.

Причину загоряння наразі з’ясовують фахівці.

Загиблих та постраждалих внаслідок події не виявлено.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне