У перший день нового року у жителя Теофіпольщини виявили арсенал зброї та боєприпасів

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Правоохоронці вилучили у правопорушника автомат, понад 700 патронів, гранату та саморобний вибуховий пристрій. Наразі походження вилучених предметів встановлюється. 

1 січня близько 07:30 години до поліції надійшло повідомлення від жителів с. Лідихівка Теофіпольської тергромади про звуки пострілів. На місце події невідкладно виїхали правоохоронці. На околиці села вони виявили 37-річного чоловіка, який влаштував стрільби по деревах.  

У порушника поліцейські вилучили автомат, понад 700 патронів та гранату. Наразі походження зазначених предметів встановлюється. Окрім цього, у фігуранта вдома правоохоронці провели невідкладний обшук, під час якого вилучили предмет, схожий на саморобний вибуховий пристрій. Його, як і зброю та боєприпаси, направили на експертизу.

Слідчі поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили чоловікові підозру за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. На період розслідування суд помістив підозрюваного під цілодобовий домашній арешт.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне