У Плужненській ОТГ відкрилась поліцейська станція в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади»

Фото: www.adm-km.gov.ua

7 лютого двері поліцейської станції відчинилися у Плужненській об’єднаній територіальній громаді Ізяславського району. Загалом це вже 13-та поліцейська станція на території області.

Приємно, що керівництво та мешканці громади одразу підтримали безпекові проєкти, до яких їм запропонували долучитися правоохоронці. Відтак, Плужненська ОТГ теж буде мати свого поліцейського офіцера громади і вже облаштувала для нього поліцейську станцію.

www.adm-km.gov.ua

«Наша ОТГ доволі віддалена: до райцентру 25 кілометрів, а до Хмельницького — 130, — говорить голова громади Віктор Максимчук. — Тому дуже важливо, щоб тут на місці була людина, до якої люди можуть звернутися в разі виникнення якихось проблем».

Як наголосили представники керівництва ГУПН в Хмельницькій області поліцейська станція в Плужному — далеко не остання, яка відкривається на Хмельниччині. Найближчим часом планується відкриття поліцейської станції у Волочиському районі.

За матеріалами Ізяславського районного відділку Славутського відділення Головного управління Національної поліції  у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне