У Полонному затримали зловмисника, який пограбував місцеву жительку

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

До поліції звернулась жінка, яка повідомила, що поблизу автостанції невідомий заволодів її мобільним телефоном. За прикметами, що надала потерпіла, правоохоронці оперативно розшукали та затримали підозрюваного. 

13 липня близько 14:00 години до поліції надійшло повідомлення про пограбування поблизу автостанції 55-річної жительки м. Полонне. 

Потерпіла повідомила, що на автобусній зупинці до неї раптово підійшов невідомий чоловік та заволодів її мобільним телефоном. Жінка одразу ж звернулася до поліції за допомогою. 

Члени слідчо-оперативної групи, які прибули на місце події, встановили прикмети зловмисника та, не втрачаючи ані хвилини, розпочали його пошуки. Невдовзі підозрюваного затримали, коли він втікав від поліцейських полем. 

Правоохоронці встановили особу зловмисника — ним виявився 42-річний житель м. Вінниця. Викрадений телефон у нього вилучили й наразі чоловіка перевіряють на причетність до інших злочинів. 

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу та оголошення підозри. Слідчі Шепетівського районного управління поліції проводять досудове розслідування за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Законодавство за такі протиправні дії передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне