У с. Прислуч, що на Полонщині, п’яний водій допустив наїзд на 59-річну місцеву жительку

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Автопригода сталась вчора, 28 листопада, близько 11:00 години у с. Прислуч, що на Полонщині. Встановлено, що водій перебував за кермом у стані сп’яніння.

Водій автомобіля «ВАЗ 21043» допустив наїзд на 59-річну місцеву жительку, яка в той час стояла на узбіччі. В результаті дорожньо-транспортної пригоди жінка отримала травми та була госпіталізована до місцевої лікарні. Медики оцінюють її стан як задовільний.

Правоохоронці встановили, що чоловік перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння, прилад Драгер зафіксував показник у 1,5 проміле, що в 7 разів перевищує допустиму норму.

За даним фактом слідчі Шепетівського РУП розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Слідство триває, встановлюються усі обставини події.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне