У селі Кам’янка прощались із десантником Козійчуком Анатолієм Анатолійовичем

Фото: https://shepetivka.com.

Сьогодні, 5 квітня, Улашанівська громада попрощалася із захисником України Козійчуком Анатолієм Анатолійовичем, який загинув 23 березня внаслідок численних осколкових поранень в с.Білогорівка на Луганщині, інформує сайт міста Шепетівка.

Домовину з тілом загиблого захисника доставили до його рідної домівки у селі Кам’янка напередодні увечері. Односельці коридором шани зустріли траурний кортеж та встелили останній шлях воїна додому квітами.

Поховали Героя на сільському кладовищі у Кам’янці з усіма військовими почестями.

Усі, хто знав Анатолія, запам’ятають його доброю і щирою людиною, веселим і вірним другом, люблячим сином і братом, працьовитим односельчанином, який завжди і залюбки усім допомагав, а ще відважним і сміливим воїном та побратимом. Удома на нього з перемогою чекала мама, дружина та синочки, але не судилося…

Козійчук Анатолій Анатолійович народився 11 березня 1989р. в с.Кам’янка. Навчався в Цвітоській середній школі. Закінчивши школу, навчався в Грицівському ПТУ на кухаря – пекаря. Працював різноробочим. Створив власну сім’ю. Згодом пішов працювати в Шепетівський лісгосп. Працював там допоки не призвали до лав Збройних сил України.

https://shepetivka.com.

Проходив службу в елітних військах ЗСУ в ДШВ 81-й окремій десантно-штурмовій бригаді.

Під час проходження служби в лавах ЗСУ став розвідником-кулеметником. Далі наш Герой захищав Батьківщину в гарячих точках Луганщини та Донеччини. Серед побратимів він мав позивний «Батя».

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне