У Шепетівці 12-річний хлопчик розпоров ногу в маршрутці

5
Фото: informator.news

12-річний хлопчик розсік ногу у маршрутці. Під час руху залізний гостряк з-під сидіння розпоров дитині гомілку. Медики зашили ногу, мама звернулася у поліцію. Натомість перевізник запевняє – школяр усе вигадав і травмувався в іншому місці. Тож мама сама збирає докази. Про це повідомляє сайт міста Шепетівка. 

Травматична поїздка сталася у Шепетівці. Там в одній із маршруток, які місцеві мешканці через старий та занедбаний стан називають “гробиками на колесах”, поранився 12-річний Валентина Демич. 

Під час руху залізний гостряк з-під сидіння розпоров гомілку дитини. Медики зашили ногу, а мати звернулася у поліцію та до медійників. Наразі вона шукає докази інциденту, а перевізник запевняє, що школяр усе вигадав і травмувався деінде.  

Жінка переймається, що притягнути його до відповідальності так і не вдасться. Справа в тому, що в дитини просто не було квитка на проїзд і довести, що він їхав саме цією маршруткою буде проблематично.  

Місцеві мешканці розповідають, що квитків у громадському транспорті взагалі не видають, а проблема з маршрутками давно висить у повітрі. У Шепетівці вони всі старі, з трухлявою підлогою, роздертими сидіннями та розхлябаними дверима. Їздити місцеві мешканці змушені, бо альтернативи в місті немає.

Перевізник ремотнувати та оновлювати існуючий “металобрухт” не збирається.  Не збирається зупинятися і мама хлопчика. Щоб ситуацію “не спустили в унітаз” і перевізник, який возить людей на аварійному транспорті не залишився безкарним, жінка викликала до Шепетівки знімальну групу “1+1”. Вчора, 18 червня, сюжет із журналістським розслідуванням події показали на національному телеканалі в програмі “ТСН”.  

Детальніше в сюжеті нижче.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне