У Шепетівці дільничний за кілька годин встановив викрадача велосипеда

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Після зникнення двохколісного потерпіла не звернулась до поліції, а почала шукати крадія через соцмережі, заливши туди відео з камери спостереження. На це відео натрапив дільничний Олег Навроцький, який за кілька годин розшукав і крадія, і викрадений велосипед, і потерпілу, якій повідомив приємну новину.

Подія відбулась 5 травня у м. Шепетівка. Потерпіла залишила свій велосипед біля аптеки, а коли повернулась, двохколісного вже не було. 

Жінка вирішила шукати зловмисника самотужки — попросила відео з камери спостереження, розташованої неподалік, і залила його в соцмережі. Проте ніхто зловмисника не впізнав.

Ніхто, окрім дільничного Олега Навроцького, який випадково натрапив на те відео. За кілька годин капітан поліції розшукав і 60-річного крадія, і викрадений велосипед, і його власницю.  

Велосипед поліцейські вилучили і найближчим часом повернуть потерпілій. Оскільки крадіжка була скоєна в період воєнного стану, чоловікові доведеться відповідати за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 8 років ув’язнення.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне