У Шепетівці двічі за тиждень ловили п’яного водія

Фото: https://shepetivka.com.ua/

Тепер 28-річному шепетівчанину загрожує чималенький штраф і  позбавлення права керування транспортним засобом строком на 3 роки.

Вчора, 14 грудня, близько опівночі у м. Шепетівка по вулиці Героїв Небесної Сотні працівники відділу реагування патрульної поліції виявили автомобіль ВАЗ 2102, який рухався з порушенням правил дорожнього руху.

Зупинивши автівку, інспектори встановили, що водій транспортного засобу не має з собою водійського посвідчення та перебуває у стані алкогольного сп’яніння. 

Як виявилось, цього самого водія патрульні зупиняли три дні тому на вулиці Валі Котика. Тоді чоловіка освідчили на стан сп’яніння в медичному закладі, де прилад зафіксував 0,77 проміле (що у 3 рази перевищує допустиму норму).

Відповідно, патрульні склали на нього адмінпротокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП.

Коли водія напідпитку поліцейські зупинили вдруге, він відмовся від проходження медичного огляду на стан сп’яніння. На нього в присутності двох свідків патрульні склали адмінпротокол за ч. 2 ст. 130, а також виписали постанову по ст. 126 КУпАП — Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів.

Тепер на чоловіка чекає чималенький штраф та позбавлення права керування транспортним засобом строком три роки.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області
 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне