У Шепетівці минулої доби сталося 2 ДТП на пішохідних переходах

Фото: hm.npu.gov.ua

У результаті автопригод травмувалися 12-річна дівчинка та 20-річна жінка.

Так, 26 грудня близько 19.40 години в місті Шепетівка по Старокостянтинівському шосе поблизу цукрового комбінату 23-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ 21124», скоїв наїзд на 12-річну школярку, яка перетинала дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. У результаті ДТП дитина отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому обох ніг й була госпіталізована до травматологічного відділення районної лікарні.

hm.npu.gov.ua

А близько 20.40 години в Шепетівці по проспекту Миру поблизу магазину «Монетка» 58-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Фольксваген Пассат», скоїв наїзд на 20-річну жительку с. Мокіївці, яка перетинала дорогу по нерегульованому пішохідному переході. У результаті ДТП жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому правої ноги і була госпіталізована до травматологічного відділення районної лікарні.

В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини подій.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області
 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне