У Шепетівці перед судом постане 23-річний хлопець, який побив односельчанина

1
Фото: ye.ua

До Шепетівського міськрайонного суду надійшов обвинувальний акт щодо 23-річного жителя одного із сіл району. Хлопцю інкримінують незаконне проникнення до житла 69-річного односельчанина (частина 1 статті 162 Кримінального кодексу) і нанесення йому легких тілесних ушкоджень (частина 1 стаття 125 Кримінального кодексу). Про це інформує прес-служба Хмельницького апеляційного суду.

За версією слідства, проти ночі молодик за допомогою сокири проник до будинку чоловіка. Так він намагався вирішити конфліктну ситуацію із господарем. Потім обвинувачений наніс йому кілька ударів, чим спричинив легкі травми.

Чи так розвивались події – встановить суд.

Варто зазначити, що згідно зі статтею 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, що полісмени затримали підозрюваних у вбивстві 50-річного чоловіка. Події мали місце 23 лютого близько 3-ї години ночі в місті Шепетівка. Свідками події стали мешканці будинку, які і повідомили до поліції, завдяки чому підозрюваних вдалося затримати менш ніж за годину. Про це повідомляє сайт ГУ НП у Хмельницькій області. О 02.46 годині до чергової частини поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу багатоквартирного будинку по вулиці 400 років Шепетівки сталася бійка, у результаті якої помер чоловік. За декілька хвилин працівники Шепетівського відділу поліції вже були на місці події. Правоохоронці з’ясували, що потерпілий — 50-річний мешканець будинку. Як розповіла його співмешканка, серед ночі до них у квартиру зайшли троє молодиків напідпитку і почали з’ясовувати з господарем стосунки через давні образи. У хід пішли кулаки, потім почали бити потерпілого дерев’яною дошкою. Жінці пригрозили і наказали не втручатися.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне