У Шепетівці поліцейські вирахували гастролерку з Житомирщини, яка викрала банківську картку та зняла з неї більше 20000 гривень

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили зловмисниці підозру за ч. 4 ст. 185 та ч. 1 ст. 357.

Протягом останніх 30 років підозрювана систематично притягувалась до кримінальної відповідальності за крадіжки. Зловмисниця «працювала», в основному, в державних установах та організаціях. Під виглядом відвідувачки вона заходила до службових кабінетів, де викрадала гаманці та цінні речі працівників. 

У лютому цього року жінка навідалась до Шепетівки. В одній з міських організацій вона викрала з сумки працівниці банківську картку. Потерпіла виявила крадіжку через кілька годин та заблокувала рахунок. Втім, злодійка все ж встигла зняти готівку та використати картку у магазині. 

Вжитими оперативно-розшуковими заходами поліцейським вдалось вирахувати особу зловмисниці та її місцеперебування. Наразі підозрювана перебуває під вартою на Житомирщині та очікує суду. Правоохоронці перевіряють її на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території сусідніх областей.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне