У Шепетівці послабили карантинні обмеження

Фото: https://shepetivka.com.ua/

27 квітня відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Шепетівської міської ради. 

Відповідно до її рішення суб’єкти господарювання, які розташовані на непродовольчих ринках мають здійснювати діяльність з дотриманням наступних вимог:

— вхід відвідувачів на територію, лише в захисній масці (у тому числі виготовленої самостійно) або в респіраторі та після проведення безконтактного температурного скринінгу;

— на вході в ринок встановити станцію дезінфекції рук;

— працівники та продавці  мають використовувати захисні маски та гумові рукавички, мають дотримуватися правил особистої гігієни;

— працівники з ознаками ГРЗ до роботи не допускаються (зобов’язані самоізолюватись вдома);

— проводити дезінфекцію приміщень, торговельного обладнання, ручок вхідних дверей, тощо, із застосуванням миючих і дезінфікуючих засобів;

— рекомендовано проводити безготівкову оплату;

— адміністрація ринку має розмістити в доступних місцях вимоги до роботи ринку, довести до відома працівників, визначити відповідальну особу за проведенням заходів щодо  недопущення розповсюдження на ринку респіраторної інфекції COVID-19.

Суб’єкти господарювання закладів торгівлі можуть приймати відвідувачів з розрахунку не більше однієї особи на 10 кв метрів торгової площі.

Підприємствам, установам, організаціям рекомендовано максимально перейти на дистанційну форму роботи, окрім підприємств критичної інфраструктури.

На території Шепетівської міської територіальної громади обмежено прийом громадян структурними підрозділами, виконавчими органами та комунальними підприємствами міської ради, крім надання невідкладних послуг населенню.

Закладам громадського харчування дозволено працювати лише в частині роботи на виніс. Діяльність літніх майданчиків має відбуватися за встановленим протоколом згідно з додатком.

Перевізники зобов’язані суворо дотримуватись Постанови головного державного санітарного лікаря України від 21.05.2020 року №23 Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при наданні послуг з перевезення пасажирів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

Інформує сайт міста Шепетівка

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне