У Шепетівці слідчі оголосили підозру водієві, який збив двох дівчаток

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

6 вересня близько 20:00 години у м. Шепетівка водій автомобіля «ЗАЗ Славута» під час руху по Старокостянтинівське шосе, не вибрав безпечної швидкості руху та допустив наїзд на двох пішоходів

Потерпілі — дівчата 6 та 10 років, в той час переходили проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу. Внаслідок аварії дітей з численними травмами госпіталізували до Шепетівської багатопрофільної лікарні. 

По даному факту правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Слідчі вилучили автомобіль, призначили ряд експертиз, у тому числі автотехнічну. 

Наразі встановлено, що 35-річний шепетівчанин, керуючи автомобілем «ЗАЗ Славута» порушив вимоги правил Дорожнього руху, внаслідок чого і відбулась ДТП. Правоохоронці оголосили підозру чоловікові у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 Кримінального Кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Обвинувальний акт вже скеровано до суду.

За скоєне законом передбачене максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне