У Шепетівці судитимуть 47-річного чоловіка за побиття брата співмешканки

Фото: racurs.ua

Шепетівський міськрайонний суд розгляне справу за обвинуваченням жителя села Шепетівського району у заподіянні умисного легкого тілесного ушкодження. Це частина 1 статті 125 Кримінального кодексу України.

За інформацією Хмельницького апеляційного суду, між 47-річним чоловіком та його співмешканкою зав’язався конфлікт, свідком якого став рідний брат жінки. Спроба втрутитися у сварку закінчилася для останнього ранами, саднами та забоями. Позаяк, сестрин чоловік завдав йому кілька ударів руками і ногами. За це й опинився на лаві підсудних.

Санкція частини 1 статті 125 КК України передбачає покарання штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин. Або ж виправними роботами на строк до одного року.

Нагадаємо, згідно зі статтею 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне