У Шепетівці жінка з магазину винесла косметики майже на 2000 грн

1
Фото: shepetivka.com

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно громадянки Ш. Вона обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка) Кримінального кодексу України. Про це інформує сайт міста Шепетівка.

Досудовим слідством встановлено, 01.12.2018, Ш., прийшовши у магазин «Єва», викрала пудру та консілер рідкий для обличчя, лак для нігтів, фарбу для волосся, крем-експерт, пігменти для макіяжу, три олівці для губ, підводку-фломастер для очей, дві туші для вій, блиск для губ, тональний крем, тонуючий спрей для волосся, засіб для зняття лаку, заколку для волосся, туалетну та парфумовану воду та заховала у сумку.

Підійшовши до каси магазину, обвинувачена не представила товар касиру та покинула приміщення магазину.

Своїми протиправними діями Ш. завдала потерпілому майнової шкоди на загальну суму 1778,84 грн.

Санкція ч. 1 ст. 185 КК України передбачає призначення покарання у виді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років або позбавленням волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, що славутські поліцейські встановили особу «віконного» шахрая. Упродовж вересня 2018-січня 2019 до Славутського відділу поліції звернулося кілька місцевих жителів похилого з повідомленням про те, що невідомий чоловік начебто приймав у них замовлення на виготовлення та встановлення металопластикових вікон, але, отримавши завдаток, безслідно зникав. Зокрема, три таких випадки зафіксовано серед мешканців однієї вулиці. Як з‘ясували поліцейські, шахрай обійшов усі будинки і знайшов собі трьох клієнтів, які зважилися на покупку та встановлення металопластикових вікон . Зловмисник вмовив трьох пенсіонерів віком 64-78 років придбати вікна зі знижкою, однак з однією умовою – потрібно було внести завдаток. Хтось віддав у руки шахраєві  дві тисячі, хтось – чотири тисячі гривень, а дехто ледь не сплатив повну вартість вікон.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне