У СІЗО провели загальний обшук ”Буря”, вилучено чимало заборонених предметів

144
Фото: facebook.com

25.09.2019 року з метою попередження та недопущення вчинення засудженими та особами взятими під варту злочинів та інших протиправних дій в державній установі «Хмельницький слідчий ізолятор» організовано збір особового складу за умовним сигналом оповіщення «Буря». Після якого проведено плановий загальний обшук осіб, які утримуються в установі. А також камер та інших приміщень слідчого ізолятору.

В результаті проведених заходів співробітниками установи виявлено та вилучено 32 мобільних телефони, 12 навушників до мобільних телефонів, 5 сім-карт мобільних операторів. Також 13 колод гральних карт, 26 зарядних пристроїв до мобільних телефонів, близько 400 грам дріжджів. Та 13 згортків із невідомою речовиною рослинного походження зеленого кольору.

По даному факту адміністрацією слідчого ізолятору викликано працівників поліції. При прибутті СОГ Хмельницького ВП ГУНП України невідомі речовини рослиного походження зеленого кольору було вилучено членами СОГ Хмельницького ВП ГУНП України в Хмельницькій області для проведення експертизи в НДЕКЦ МВС України.

Наразі в установі розпочато службове розслідування за фактами виявлених та вилучених під час обшуку заборонених предметів і речовин. По закінченню винні особи будуть притягнуті до передбаченої чинним законодавством України відповідальності.

Нет описания фото.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне