У Славуті попрощалися з воїном АТО, якого вважали зниклим безвісти з вересня 2014 року

Фото: https://ngp-ua.info

Мешканці Славути і району провели в останню путь свого земляка, солдата 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Сергія Тимощука, 1995 року народження.

За даними пресслужби Славутської міськради, прощання з Героєм відбулося в міському Палаці культури 24 травня. Похоронили Сергія Тимощука на міському кладовищі із усіма військовими почестями.

З початком збройної російської агресії проти України Сергій Тимощук у червні 2014 року разом зі своїм підрозділом був направлений в зону проведення АТО. Брав участь в боях за Луганський міжнародний аеропорт, де у повному оточенні, без наземного сполучення, українські десантники тримали оборону з квітня 2014 року.

У ніч з 31 серпня на 1 вересня 2014 року після 146 днів оборони, українські захисники вийшли з руїн аеропорту, знищивши при цьому декілька одиниць бронетехніки противника. Однак 31 серпня, захищаючи Україну від російського агресора, загинув десантник Сергій Тимощук.

Тривалий час солдат вважався безвісти зниклим. Нещодавно останки хлопця було встановлено, а декілька експертиз ДНК підтвердили, що вони належать Сергію Тимощуку.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне