У Славутській ОТГ відкриють агропродовольчі ринки

Фото:

Рішення виконавчого комітету Славутської міської ради «Про відновлення роботи агропродовольчих ринків під час дії карантину» від 30.04.2020р. №137

У зв’язку із внесенням агропродовольчих ринків, які є операторами ринку харчових продуктів до переліку суб’єктів господарювання, діяльність яких дозволена на період карантину, згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 29.04.2020 р. №313 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211», відповідно до постанови головного державного санітарного лікаря України від 27.04.2020 р. №14 «Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 в місцях торгівлі харчовими продуктами на агропродовольчих ринках», ст. 30 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», ст. 30 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» та  керуючись  ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:

1. Надати дозвіл на відновлення роботи агропродовольчих ринків, які є операторами ринку харчових продуктів на території Славутської міської об’єднаної територіальної громади, встановивши режим роботи на період карантину з вівторка по суботу включно з 8.00 до 14.00 години, за умови забезпечення дотримання протиепідемічних вимог, встановлених головним державним санітарним лікарем України.    

2. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Славутської міської ради від 20.03.20р. №101 «Про додаткові заходи, визначені Комісією з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Хмельницької обласної державної адміністрації щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-Cov-2», визнавши таким, що втратив чинність підпункт 1.1. пункту 1.

3. Агропродовольчим ринкам, які є операторами ринку харчових продуктів на території Славутської міської об’єднаної територіальної громади під час функціонування в період дії карантину забезпечити: неухильне дотримання протиепідемічних вимог, встановлених головним державним санітарним лікарем України; недопущення торгівлі  у невизначених місцях (в тому числі – торгівлі з землі).

4. Управлінню інформаційного забезпечення та внутрішньої політики виконавчого комітету Славутської міської ради (Чумак Л.А.) оприлюднити дане рішення на офіційному веб-сайті Славутської міської ради та її виконавчого комітету.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території Славутської міської ОТГ Піголя І. Д.

Міський голова  В.Б. Сидор

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне