У Службі відновлення закликали мешканців Хмельниччини не робити стихійні сміттєзвалища поблизу доріг

Фото: ілюстративне

У Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області закликали мешканців Шепетівської громади не облаштовувати стихійні сміттєзвалища в межах смуги відводу автомобільної дороги.

«Зауважуємо, що в умовах воєнного стану першочергова увага Служби відновлення зосереджена на відновленні аварійних штучних споруд, виконанні робіт з експлуатаційного утримання автомобільних доріг міжнародного та національного значення, а також на забезпеченні належного транспортного сполучення автомобільними дорогами загального користування державного значення.

Натомість, з огляду на чергове погіршення експлуатаційного стану ділянки автошляху національного значення Н-25 Городище – Рівне – Старокостянтинів, пов’язаного із засміченням придорожньої інфраструктури на околицях м. Шепетівка, вкотре закликаємо мешканців та підприємств Шепетівської громади не облаштовувати стихійні сміттєзвалища в межах смуги відводу автомобільної дороги.

Акцентуємо увагу на те, що роботи з прибирання придорожніх смуг змушують шляхове господарство переспрямовувати дорогоцінний, та і без того обмежений, фінансовий ресурс та час з головної проблеми – усунення дефектів покриття» – йдеться у повідомленні.

Також у Службі відновлення звернулись до мешканців області, міських, селищних, сільських органів самоврядування з проханням допомоги в проведенні очищення придорожніх смуг на своїх територіях від сміття та вжиття відповідних заходів для недопущення їх засмічення у майбутньому.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне