У Старокостянтинові і Славуті поліцейські затримали розповсюджувачів наркотиків

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Оперативники Хмельницького управління департаменту внутрішньої безпеки НПУ викрили у Старокостянтинові чоловіка, у якого виявили 340 згортків з невідомою речовиною.

Для документування злочину співробітники ДВБ викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Працівники поліції речовину вилучили і направили на експертизу, яка показала, що це синтетичний наркотик PVP. Правоохоронці затримали «закладчика» в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі відділу поліції № 1 (м. Старокостянтинів) за процесуального керівництва прокуратури оголосили затриманому підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне придбання, зберігання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі розслідування триває. Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу. 

https://hm.npu.gov.ua/

В Славуті під час санкціонованого обшуку в помешканні 20-річного місцевого жителя правоохоронці вилучили розфасовані мініпакунки та зіп-пакети з кристалічною речовиною. Працівники відділу кримінальної поліції спільно зі слідчими Шепетівського райуправління поліції зафіксували сім епізодів збуту наркопродукції фігурантом. Наразі він перебуває під вартою.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне