У Старокостянтинові партійна організація Радикальної партії Олега Ляшка ініціювала відкликання місцевого депутата

Фото:

Партійна організація Радикальної партії Олега Ляшка Старокостянтинівської громади ініціювала відкликання місцевого депутата від РПЛ. Інформує НГП.

Як зазначила голова Старокостянтинівської організації РПЛ Оксана Корнійчук, депутат Старокостянтинівської міської ради Іван Овчар, обраний від Хмельницької територіальної організації РПЛ не входить до фракції місцевої організації партії, за виборчим списком якої він обраний, а також його практична діяльність не відповідає основним принципам і положенням передвиборної програми місцевої організації партії.

До того ж, підставою для відкликання депутата місцевої ради за народною ініціативою може бути порушення депутатом положень Конституції України і законів України, що встановлено судовим рішенням, яке набрало законної сили.

Депутатом Іваном Овчаром порушено норми ст. 124 КУпАП, ст.130 КУпАП, що встановлено судовим рішенням від 21 квітня цього року у справі № 638/8/21, яке набрало законної сили.

Учасники обласної конференції Хмельницької територіальної організації РПЛ одноголосно підтримали пропозицію відкликати депутата Старокостянтинівської міської ради Івана Овчара.

Нагадаємо, що на початку року новообраний депутат Старокостянтинівської міської ради від політичної партії “Радикальна партія Олега Ляшка”, голова бюджетної комісії Іван Овчар вчинив ДТП у стані алкогольного сп’яніння. Керуючи автомобілем «Шевроле Авео», він в’їхав в стіну продуктового магазину.

Автівка, на якій депутат потрапив у ДТП, перебуває на балансі Старокостянтинівської районної ради.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне