У Старокостянтинові поліцейські затримали 40-річного чоловіка за спробу підкупити слідчу

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Чоловік, перебуваючи на іспитовому терміні за вчинення крадіжки, на шлях виправлення не став і вчинив новий злочин. З метою уникнення кримінальної відповідальності зловмисник запропонував слідчій хабар. Тож тепер правопорушник має на рахунку вже два кримінальні правопорушення.

15 грудня до поліції звернулася 19-річна дівчина, в якої у магазині в Старокостянтинові викрали сумочку. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. За допомогою камер відеоспостереження працівники поліції швидко встановили особу крадія. Ним виявився житель одного із сіл Старокостянтинівської тергромади, який перебував на іспитовому терміні за вчинення аналогічного злочину.

https://hm.npu.gov.ua/

 Під час досудового розслідування за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) ККУ, аби уникнути кримінальної відповідальності, зловмисник в службовому кабінеті запропонував слідчій 7500 гривень. Та «залагодити питання» чоловіку не вдалось. Поліцейська одразу ж  повідомила керівництво про те, що сталось. Відтак, правопорушника затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України на місці події.

Наразі слідчі відділу поліції №1 (м. Старокостянтинів) за процесуального керівництва прокуратори вже оголосили 40-річному чоловіку підозру за ч. 3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище) Кримінального кодексу України. За скоєне зловмиснику може загрожувати до восьми років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне