У Старокостянтинові відбулася акція “Гроші на ЗСУ”: учасники звернулися до голови міської ради та депутатів

Фото: Сергій Жмурко

Сьогодні, 6 листопада, у Старокостянтинівській громаді, що на Хмельниччині відбулася акція “Гроші на ЗСУ”. Активісти зібралися під стінами міськради з вимогою спрямувати гроші з міського бюджету на допомогу Збройним силам України.

Про це Суспільне повідомив депутат Старокостянтинівської міської ради Сергій Жмурко.

За його словами, така акція відбувається вдруге у громаді.

“У суботу відбулася вперше ця акція, коли її оголосили і у інших містах. Сьогодні ж люди мали на руках проект-звернення, зібрали підписи і віддали його в апарат міської ради аби міський голова відреагував. У документі активісти попросили припинити виділення коштів на ремонти, бруківку, зменшити апарат міської ради та премії працівникам”, — розповів Сергій Жмурко.

Звернення від учасників акції “Гроші на ЗСУ” до голови Старокостянтинівської міської ради та депутатів, 6 дистопада 2023. Фото: Сергій Жмурко. Фотоскрін: Сергій Жмурко

Окрім того, учасники акції виступили з вимогою провести позачергову сесію міської ради й виділити більше коштів на потреби фронту, додав депутат. Із влади на мітинг до людей вийшли заступники міського голови, сам же очільник громади Микола Мельничук, зі слів Жмурка — перебуває на лікарняному.

“Ми максимально маємо забезпечити наших захисників, та бруківка нікому не потрібна. Не дивлячись на те, що міська рада надає суттєву допомогу фронту, необхідно звернути увагу на потреби наших хлопців. Бо 80% жителів громади перебувають на передовій”, — додав депутат.

Усього на мітинг зібралося понад п’ятдесят жителів громади. Наступну акцію “Гроші на ЗСУ” у Старокстянтинові планують провести 10 листопада.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне