У Старокостянтинові затримано чоловіка, який погрожував пенсіонерці гранатою

6
Фото: hm.npu.gov

На Хмельниччині поліцейські затримали 36-річного чоловіка. Він, за інформацією правоохоронців, погрожував пенсіонерці гранатою.

Подія мала місце вчора, 3 квітня, близько 10-ї години ранку на вулиці поблизу одного з будинків у місті Старокостянтинів.

У чоловіка і 69-річної потерпілої, яка є бабусею його колишньої дружини, були давні неприязні стосунки. Під час чергової суперечки зловмисник прямо на вулиці дістав предмет, схожий на гранату «Ф-1», і почав погрожувати пенсіонерці фізичною розправою.

Жінка втекла з місця події і одразу повідомила про те, що сталося, до поліції. Чоловіка затримали. Небезпечний предмет у нього вилучили і направили на експертизу. За попередньою інформацією — це був вихолощений корпус гранати «Ф-1».

До речі, зловмисник раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини. По даному факту слідчі Старокостянтинівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років. Наразі слідчі дії тривають. Вирішується питання про оголошення чоловікові про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

 Нагадаємо, що на Хмельниччині поліцейські оголосили про підозру жінці, яка завдала важких поранень своєму співмешканцю. 36-річній мешканці Чемеровецького району доведеться відповідати за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 8 років позбавлення волі. Події мали місце близько 17.00 години 31 березня в селі Кутківці Чемеровецького району. До поліції зателефонувала матір підозрюваної і повідомила, що невідомі нанесли тілесні ушкодження її зятеві. На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне