У Старому Кривині обговрювали стратегію розвитку парку

Фото: www.netishynrada.gov.ua

У середу, 8 травня, за ініціативи міського голови Олександра Супрунюка у Старому Кривині відбулася робоча зустріч на якій обговорювали стратегію розвитку парку.

До заходу долучилася секретар міської ради Олена Хоменко. Також були присутні керівники нетішинських комунальних підприємств «Агенція місцевого розвитку» Костянтин Кирилюк та «Комфорт» Артем Руденко. Не забули завітати і представники ГО «Успішна молодь Нетішина», Старокривинський сільський голова Василь Малинюк і секретар сільської ради Ольга Клименко, депутати, місцеві активісти.

Присутні говорили про створення умов для комфортного відпочинку як місцевих мешканців, так і гостей. Обговорили покращення благоустрою парку, туристичний потенціал та розвиток громадського простору. Цікаво, що Кривинський парк є пам’яткою садово-паркового мистецтва місцевого значення в Україні. Його площа складає 30,5 га. Статус надано для збереження давнього парку, як частини колишнього Кривинського маєтку Яблоновських. Надалі нетішинці та старокривинці планують спільно проводити культурно-мистецькі, екологічні, спортивні акції, фестивалі на території парку, які допоможуть зробити його гарним місцем для відпочинку.

Інформує відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради

Нагадаємо, що у Шепетівці крадуть кришки люків серед білого дня. Прикро і страшно, але крадії не задумуються, що їхні вчинки є загрозою життю людей.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне