У Симчишина шукають фірму, яка встановить паркомати і створити технічну можливість фіксації порушників

Фото: ІЛЮСТРАТИВНЕ

Виконавчий комітет Хмельницької міської ради оголосив конкурс на впровадження на території міста  автоматизованої системи контролю оплати вартості послуг з паркування.

Відповідне повідомлення розміщено на сайті міськради.

У конкурсі можуть брати участь суб’єкти господарювання (юридичні особи та фізичні особи-підприємці), окрім тих, які визнані банкрутом або стосовно них порушено провадження у справі про банкрутство або ті, щодо яких прийнято рішення про припинення діяльності.

Учасник, який переможе, повинен встановити автоматизовану систему контролю, яка:

  • забезпечить здійснення готівкової та безготівкової оплати вартості послуг з паркування;
  • створить можливість доступу водіїв до інформації про паркувальну інфраструктуру;
  • забезпечить контроль оплати вартості послуг з паркування в автоматичному режимі;
  • створить технічну можливість для фіксації та притягнення до адміністративної відповідальності інспекторами з паркування винних осіб за порушення правил паркування транспортних засобів;
  • створить можливість доступу водіїв до інформації про внесення плати за користування послугами паркування, сплату штрафів.

Конкурс відбудеться 9 червня в приміщенні управління транспорту та зв’язку Хмельницької міської ради (м. Хмельницький, вул. Сковороди, 12.), початок засідання конкурсного комітету о 10.00 год.

Кінцевий термін приймання документів для участі у конкурсі – до 12.00 год. 4 червня.

Також виконавчий комітет Хмельницької міської ради має намір реанімувати своє рішення за 22 листопада 2012 №1004 «Про встановлення режиму роботи майданчиків для паркування в м. Хмельницькому».

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне