У Теофіполі відкрили новий спорткомплекс

Фото: www.adm-km.gov.ua

12 квітня в Теофіполі відбулося урочисте відкриття першої черги будівництва районного будинку культури – спортивного комплексу.

Будівництво Теофіпольського районного будинку культури розпочалося ще у 80-х роках минулого століття. Значну частину коштів було вкладено в будівництво об’єкту у 1993-2000 роках, обсяг готовності об’єкту досяг вісімдесяти п’яти відсотків.

www.adm-km.gov.ua

Загальна кошторисна вартість будівництва становить 50 млн 930 тис грн.: перша черга – 16 млн 947 тис грн; друга черга – 33 млн 982 тис грн.

Гості заходу ознайомилися з сучасними спортивними секціями для дітей, вручили спортивний інвентар (м’ячі, боксерські рукавиці), тренажери.

www.adm-km.gov.ua

Першу чергу будівництва довгобуду-спорткомплексу розпочато у 2016 році, на що були спрямовані кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення даних заходів.

З районного бюджету на співфінансування даного об’єкту були виділенні кошти в сумі 105 тис грн.

Загалом з Державного фонду регіонального розвитку на зазначений об’єкт було виділено 4 млн. грн, за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток окремих територій – 2, 49 млн. грн., з обласного, районного та місцевого бюджету – 2,915 млн.грн.

У 2017 році на виконання робіт були освоєні кошти в сумі 5 млн 900 тис. грн. Змонтовано твердопаливну котельню для обслуговування всієї будівлі будинку культури.

У 2018 році було освоєно 2 млн. грн. коштів державного фонду регіонального розвитку та 300 тис. грн. з районного бюджету.

У 2019 році виділено 680 тис. грн. субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне