У центрі Хмельницького облаштували романтичну фотозону

1
Фото: khmelnytsky.com.ua

Біля кінотеатру «Планета» з’явилася нова інсталяція з червоних сердечок замість перевернутих ялинок. Про це інформує сайт міста Khmelnytsky.

У Хмельницькому з’явилася романтична фотозона. У центральній частині міста тепер є нова цікава інсталяція з червоних сердечок. Це нагадує про те, що зовсім скоро ми будемо відзначати День закоханих.

Вчора, 10 лютого, біля кінотеатру «Планета», розвісили яскраві сердечка, які тепер прикрашають пішохідну частину вулиці Подільської. Про це розповів на своїй сторінці у соцмережі директор кінотеатру Андрій Олесь. Він зазначив, що фотозона називається «Алея для освідчення». Керівництво кінотеатру сподівається, що це стане чудовим місцем для призначення побачень та романтичних зізнань у коханні на День Святого Валентина. Тепер сердечки дарують перехожим романтичний святковий настрій. Ця інсталяція є ініціативою кінотеатру «Планета». Сердечка виготовлені з пластику і досить міцні. Хмельничанам нова фотозона дуже подобається. Користувачі соцмереж пишуть, що така інсталяція виглядає досить мило.

2

khmelnytsky.com.ua

Нова фотозона приваблює перехожих. Хмельничани та гості міста фотографуються на фоні сердечок, роблять селфі, а також розміщують світлини у соцмережах. Крім того, люди просто милуються червоними сердечками, які дарують гарний настрій та позитивні емоції. Ввечері композиція сяє та створює романтичну атмосферу.

У2018 році, протягом теплої пори, біля кінотеатру «Планета» була облаштована інсталяція з різнокольорових парасольок. Хмельничани та гості міста з радістю фотографувалися на їхньому фоні та ділилися світлинами у соцмережах.

Протягом новорічно-різдвяних свят біля кінотеатру «Планета», розвісили 130 новорічних красунь. Їх оздобили яскравими червоними стрічками. Ялинки дарували усім перехожим новорічний настрій.

Нагадаємо, що хмельницька легкоатлетка встановила черговий рекорд. Серед 473 спортсменів з усіх регіонів нашої держави, окремих представників з Туреччини та Ізраїлю, в змаганнях взяли участь три члени збірної команди Хмельниччини.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне