У центрі Хмельницького вбили людину, правопорушник здався поліції сам

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Працівники Хмельницького районного управління поліції в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затримали 33-річного чоловіка, який наніс декілька ударів 34-річному потерпілому, внаслідок чого той помер на місці події. За скоєне зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі.

Подія сталася ввечері  5 червня в центрі  Хмельницького, інформують у поліції.

В дворі однієї з багатоповерхівок  по вул. Проскурівській між двома чоловіками виник словесний конфлікт. Як встановили правоохоронці, потерпілий своєю антисоціальною поведінкою викликав обурення в чоловіка, який прийшов провідати своїх батьків. В ході конфлікту затриманий наніс потерпілому декілька ударів кулаками в обличчя. В результаті, той впав на землю, вдарившись головою об асфальтове покриття , що спричинило смерть.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група. Співробітники поліції опитали очевидців і дослідили дані з камер відеоспостереження, що дало можливість отримати інформацію щодо ймовірного підозрюваного, щоб затримати його. Але  вже за кілька годин після події правопорушник сам з’явився до місцевого райуправління поліції з щиросердним  зізнанням.

Нападнику уже оголосили про підозру. Йому доведеться відповідати перед законом за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 7 до 10 років.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне