У центрі Хмельницького з клумб вкрали квіти

Фото: КП по зеленому будівництву і благоустрою міста

Чергових любителів “позичити” те, що належить громаді, розшукують у Хмельницькому. У комунальників кажуть: осіб, які “прорідили” клумби у сквері ім. Т. Шевченка, зафіксували камери спостереження.

Інформує ресурс Поділля News

Про крадіжку квітів з клумби повідомили у комунальному підприємстві по зеленому будівництву і благоустрою міста Хмельницького. Та закликали берегти спільне майно і не бути байдужими, помітивши хуліганській дії інших осіб:

Знову сталася крадіжка квітів із клумби біля пам’ятника Т.Г. Шевченка, де ще кілька днів тому хмельничани фотографувалися у вишиванках. Крадіжку зафіксували міські камери спостереження, та зараз встановлюється особа, що її вчинила.

Судячи з фото, “похазяйнували” любителі квітів не на одній клумбі.

Виклали у комунальників і фото з газону, по якому, схоже, хтось добряче покатався. Проте ці світлини ніяк не прокоментували.

КП по зеленому будівництву і благоустрою міста

Натомість і хмельничанам є що сказати комунальникам:

Так, як і ви бережете!!! Насипали на газон піщано-сольову суміш в автопокришку і спалили весь плющ, який ріс і прикрашав там газон десять років!!!

Нагадаємо, камери відеоспостереження допомогли встановити особи юних хуліганок у Нетішині, які зіпсували одну зі скульптур у Диво-парку.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне