У Віньковецькому районі вогнеборці ліквідували пожежу гаража

головна
Фото: km.dsns.gov

19 грудня о 11:57 до Служби порятунку «101»   надійшло повідомлення про пожежу гаража на вул. Котляревського у смт Віньківці.

На місце події було направлено чергове  відділення 27-го Державного пожежно-рятувального поста.

По прибуттю рятувальників на місце пожежі, встановлено, що пожежа виникла в приміщенні гаража.

Пожежу площею 4 кв.м було локалізовано о 12:11 та ліквідовано о 12:15.

11

km.dsns.gov

Ймовірна причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі

Постраждалих і загиблих на місці події виявлено не було – інформує прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Нагадаємо, що 17 грудня о 09:33 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у селі Смотрич Кам’янець-Подільського району. а боротьбу з вогнем був спрямований черговий караул 6 Державної пожежно-рятувальної частини 2-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області. Пожежу площею 5 кв. м було локалізовано о 09:43 та повністю ліквідовано о 09:46.  Під час гасіння пожежі рятувальники врятували чоловіка та передали працівникам медичної служби. Ймовірна причина загоряння – коротке замикання електромережі. Нещасних випадків на пожежі не було.

Вже, о 18:54 на пункт зв’язку Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу магазину у с. Гарнишівка. Одразу на місце події було направлено відділення рятувальників 9 Державного пожежно-рятувального поста у складі п’яти чоловік та місцеву пожежну команду с.Гарнишівка, яким вдалося за лічені хвилини впоратися з вогнем та запобігти розповсюдженню вогню на всю споруду. Пожежу локалізовано о 19:04 та ліквідовано – о 19:05. Внаслідок загоряння вогнем пошкоджено перекриття будівлі. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Загиблих та травмованих в результаті пожежі не було.

 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне