У Волочиському районі жителі потерпають від повені (ВІДЕО)

0
Фото: www.facebook.com/andru.mayher

На Великдень у Тарноруді, що у Волочиському районі, сталася  буря з градом. Оскільки в селі випало дуже багато опадів, річка Тарнорудка вийшла з берегів та затопила городи людей. Про це на своїй сторінці у Facebook написав місцевий житель Андрій Майхер.

22

www.facebook.com/andru.mayher

З водою пішла уся городина посаджена, на городах ями по пів метра глибиною. Страшна вода якої не було 25 років. Гроза була не більше 1 години, а лиха наробила. Одним словом дивіться у відео. Цікаво як прореагує місцева влада. Збитків людям задано чи мало, і чи стануть проблеми жителів Тарноруди лише їх проблемами – написав Андрій Майхер.

https://www.facebook.com/andru.mayher/videos/2170185226409812/

Щоправда, великодній потоп повторився знову. Вчора, 30 квітня, Тарноруду накрила друга повінь. Води було значно більше, ніж першого разу. Річка Збруч розвернулась і текла зовсім в іншу сторону.

На городах все змито, вода геть землю забрала. Хати підтоплено. Був у Тарноруді. Перший заступник голови – Волочиської громади Васильченко Олександр Олексійович говорив, що будуть допомагати людям , що вони не залишаться самі з бідою – зазначив у своєму другому дописі очевидець Андрій Майхер.

1

www.facebook.com/andru.mayher

3

www.facebook.com/andru.mayher

Нагадаємо, що у Дунаївцях через дощ затопило житловий будинок. Сталось це вночі 29 червня 2018 року. У м. Дунаївці через сильний зливний дощ в приватному будинку відбулось підтоплення. Рятувальники 12-ї державної пожежно-рятувальної частини за допомогою мотопомпи швидко відкачали воду з приватного домоволодіння та запобігли значним матеріальним збиткам.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне