У Волочиську затримали крадія-гастролера з Вінниччини

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Зловмисником виявився 20-річний молодик, який «спеціалізувався» на крадіжках мобільних телефонів. На батьківщині він уже був засуджений до трьох років обмеження волі за крадіжки ґаджетів, проте ухилявся від виконання вироку.

Черговий злочин зловмисник вчинив у м. Волочиськ. Зловмисник познайомився із 19-річним юнаком, який запросив його додому, де двоє молодих людей протягом декількох днів розпивали алкогольні напої. Та якось господар дому прокинувся і виявив, що його знайомий зник, а разом із ним і його мобільний телефон. Тоді потерпілий звернувся до поліції.

Того ж дня поліцейські виявили підозрюваного у Хмельницькому, де він уже встиг завести нового товариша і гостював у нього вдома. Правопорушника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Викрадений мобільний зловмисник здав у ломбард. Правоохоронці його вилучили і направили на експертизу.

Слідчі відділу поліції №2 (м. Волочиськ) за процесуального керівництва прокуратури оголосили 20-річному молодику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану). Судом підозрюваному обрано запобіжний захід — тримання під вартою.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області
 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне