Учні Хмельниччини та Запоріжчини спільно збирають гроші на шкільний проєкт і потребують вашої підтримки

Фото: GoF освітній краудфандинг

У рамках проєкту ConnectED учні 9-11 класів  Володимирського ЗЗСО «Успіх» Широківської сільської ради Запорізької області та Загальноосвітньої школи I-III ступенів № 1 м. Шепетівка Хмельницької області запустили власну ініціативу  на краудфандинговій платформі GoFundEd. Підтримайте їх інформаційно, аби про проєкт дізналося більше людей!

У рамках тематики “Біг по колу: фізкультура рівних можливостей” школярі працювали над  покращенням уроків фізичного виховання у своїх школах. Новий формат передбачає застосування на уроках фізичної культури варіативних модулів, які базуються на сучасних, різноманітних видах спорту, таких як: корфбол, петанк, флорбол, черлідінг, волейбол, бадмінтон, фризбі, регбі. Фізична активність під час навчального процесу – це профілактика багатьох захворювань, фізичне та емоційне перезавантаження, запобігання стресу, тому важливо, щоб ніхто не залишався осторонь, на “лаві запасних”.

Знайомтеся з проєктом “Від лави запасних до переможців” у відео: https://youtu.be/d29SrwSAg8Y
 
Підтримайте учнівську команду, аби школи мали можливість всебічного фізичного розвитку: https://gof.org.ua/campaigns/do-peremozhcziv
 

Проєкт реалізується за фінансової підтримки програми «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II), агентства з міжнародного розвитку США (USAID Ukraine – USAID Україна) та у партнерстві з ГО Центр Інноваційної Освіти “Про.Світ”.

Для запитань чи уточнень – телефонуйте за номером 0680599081, Поліна, комунікаційна менеджерка платформи.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне