“Укравтодор” відремонтує на Хмельниччині 345 кілометрів доріг загального користування

Фото: https://cfts.org.ua/

“Укравтодор” у 2020 році планує оновити в Хмельницькій області 208,8 кілометрів доріг державного значення і 137 км — місцевого.

Всього за рік планується відремонтувати 345 кілометрів доріг загального користування.

Інформує ЦТС.

Про це повідомив глава “Укравтодору” Олександр Кубрак під час інспекції об’єктів “Великого будівництва” в Хмельницькій області.

“У 2020 році пріоритетом є оновлення 93 кілометрів дороги М-12, яке здійснюється за кошти держбюджету і міжнародних фінансових організацій. Протяжність дороги в межах області – 140,7 км”, – зазначив Кубрак.

У цьому році, за словами глави “Укравтодору”, відремонтують ділянку протяжністю 40 кілометрів дороги Р-48, яка зв’яже місто Сатанів з трасою М-12. Також в цьому році буде відремонтовано 40 кілометрів траси Н-03 Житомир — Чернівці. Загальна протяжність дороги в межах області – 198,3 км. На 2021 рік заплановано завершення ремонту дороги по всьому маршруту. Крім того, триває будівництво фінальної ділянки обходу міста Дунаївці, протяжністю 3,1 км зі створенням двох кільцевих транспортних розв’язок.

https://cfts.org.ua/

“Плани будуть виконані на 100% за умови повного фінансування “Великого будівництва” в обсягах, які були заплановані нами ще на початку року”, – додав Кубрак.

“Сьогодні і завтра народні депутати голосуватимуть за два важливі законопроєкти, від яких залежить фінансування доріг в повному обсязі. Йдеться про законопроєкти №3509 і №3510. Перший дозволить державі спрямувати кошти зі спецфонду COVID-19 на дороги, за умови (!) їх невикористання на інші заходи з протидії пандемії. Другий дозволить отримати додаткове фінансування для доріг місцевого значення під місцеві гарантії”, – підсумував глава “Укравтодору”.

 
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне