Упродовж двох останніх діб сталося 3 ДТП, у яких травмувалося четверо осіб

Фото: ДТП у Кам’янці-Подільському

Автопригоди мали місце у Волочиському районі, а також у містах Хмельницький та Кам’янець-Подільський.

Так, 21 жовтня близько 19.10 години у Хмельницькому на вулиці Прибузькій 34-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Део Ланос», під час повороту на регульованому перехресті допустив наїзд на 19-річного місцевого жителя, який перетинав дорогу на електросамокаті «Mi Electric Scoter M365» через велосипедну доріжку на дозволений сигнал світлофора. У результаті ДТП юнак отримав тілесні ушкодження. Йому надали медичну допомогу без госпіталізації.

22 жовтня близько 07.30 години на автодорозі «Стрий — Кіровоград — Знам’янка» між селами Копачівка та Лозова Волочиського району 25-річний житель Вінницької області, керуючи автомобілем «ВАЗ 2108», не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. У результаті ДТП водій отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований до реанімаційного відділення районної лікарні.

https://km.dsns.gov.ua/

Цього ж дня близько 12.00 години у Кам’янці-Подільському на перехресті проспекту Грушевського та Хмельницького шосе, поблизу автозаправки, 42-річна киянка на автомобілі «Ленд Ровер», під час виїзду з другорядної дороги, допустила зіткнення з автомобілем «Форд Сієра» під керуванням 71-річного місцевого жителя. У результаті ДТП водій автомобіля «Форд Сієра» та його 74-річна пасажирка отримали тілесні ушкодження й були госпіталізовані до нейрохірургічного відділення міської лікарні.

У всіх трьох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 ( Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі встановлюють усі обставини подій.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне