Упродовж минулої доби на території Хмельниччини виникло 5 пожеж різного характеру

Фото: km.dsns.gov.ua

За минулу добу бійці ДСНС області 5 разів виїжджали на ліквідацію пожеж, на одній з яких травмовано малолітню дитину.

Три загоряння у приватних житлових будинках, ймовірною причиною яких стало порушення протипожежних правил під час користування приладами пічного опалення, виникли у селах Маниківці Деражнянського та Юровщина Полонського районів, а також в одному із приватних секторів обласного центру на вул. Верейського, де під час пожежі травмувався 3-річний малюк. В усіх випадках бійці ДСНС вчасно впорались із загоряннями, не давши вогню жодних шансів на розповсюдження, і тим самим врятувавши житлові будівлі від знищення полум’ям.

Ще одна пожежа сталася на речовому ринку Хмельницького на вул. Геологів, де, вірогідно, через підпал загорівся торговельний кіоск. Виявив загоряння працівник охорони ринку, який за допомогою вогнегасника зміг локалізувати його на початковій стадії розвитку та запобігти швидкому розповсюдженню пожежі на сусідні торговельні кіоски, що спричинило б значні матеріальні втрати. Бійці ДСНС, прибувши на місце події, вжили заходів щодо недопущення подальшого загоряння.

У місті Старокостянтинів загорілось на балконі квартири на 3-му поверсі багатоквартирного житлового будинку. На момент прибуття підрозділу ДСНС горіло на 4 кв.м. З верхніх поверхів рятувальникам довелося евакуювати 10 мешканців будинку, серед яких 4 дитини. Пожежу було оперативно ліквідовано. Причина загоряння наразі з’ясовується.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне