Упродовж минулої доби на території Хмельниччини виникло 6 загорянь у природних екосистемах

Фото: https://km.dsns.gov.ua

За минулу добу вогнеборці 10 разів залучалися до гасіння пожеж, що спалахували в різних куточках області, з яких 6 — на відкритій місцевості.

Пожежі сухої трави виникали у населених пунктах Колибань, Мала Колибань, поблизу сіл Тиранівка та Катеринівка Хмельницького району, а також Червона Чагарівка Кам’янець-Подільського району та самому райцентрі. Загоряння довелося ліквідовувати бійцям 2, 4, 5 і 6 Державних пожежно-рятувальних частин, 25 і 37 Державних пожежно-рятувальних постів. До того ж, до гасіння залучались місцеві пожежні команди сіл Ходорівці та Аркадіївці.

Окрім того, в с. Юрівка Білогірського району на відкритій місцевості спалахнули дрова. Пожежу ліквідовано силами 24 ДПРП.

Також виникали пожежі у житловому секторі. В с.Гатна Деражнянського району в результаті пожежі житлового будинку вогнем знищено 40 кв.м покриття та 20 кв.м перекриття. Рятувальники 11 ДПРЧ ліквідували пожежу та запобігли її розповсюдженню на сусідні будівлі.

Ймовірно, через несправний димар загорілась господарча споруда в одному з домогосподарств села Андріївка Чемеровецького району. З пожежею площею понад 80 кв.м оперативно впорався підрозділ 20 ДПРЧ.

А у багатоповерхівці на вул. Молодіжній, що в Кам’янці-Подільському, виникла пожежа електрощитової, яку вдалося приборкати вогнеборцям 5 ДПРЧ, не допустивши її поширення.

В усіх випадках ніхто не постраждав.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне