Упродовж минулої доби вогнеборці 4 рази залучалися до ліквідації пожеж різного роду

Фото: km.dsns.gov.ua

За минулу добу на території області з різних причин виникло 4 пожежі: двічі горіли приватні будинки, а ще — торф і нежитлова будівля.

У селі Ставчинці неподалік Хмельницького загорівся житловий будинок, про що рятувальників повідомили о 01:12. Негайно прибувши за викликом, бійці ДСНС вже о 01:28 зуміли остаточно впоратись із пожежею, що поширилась на площу 30 кв.м і встигла добряче пошкодити покриття, перекриття будівлі та домашні речі. Ймовірно, загоряння спричинило порушення протипожежних правил під час експлуатації газових приладів.

Ще один житловий будинок загорівся на пров. Могилівському в м. Дунаївці о 18:17. У цьому випадку вірогідною причиною загоряння стало порушення правил монтажу нагрівальної печі. Вогнеборці 12 ДПРЧ, які прибули на місце події, за лічені хвилини впорались із загорянням.

У м. Городок на вул. Грушевського о 12:59 з чиєїсь необережності спалахнула нежитловий будинок. 20 кв.м загоряння оперативно ліквідували бійці 39 ДПРЧ та МПК с. Лісоводи та запобігли розповсюдженню вогню на сусідні будівлі.

А в обласному центрі о 13:50 зайнявся торф на відкритій території, площа пожежі склала 10 кв.м. Рятувальники 2 та 37 ДПРЧ швидко ліквідували займання, не давши йому шансів на поширення.

В усіх випадках ніхто не постраждав.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне