Упродовж вихідних на Хмельниччині сталося 2 ДТП з потерпілими

Фото: hm.npu.gov.ua

У Хмельницькому «Опель Комбо» на «зебрі» наїхав на пішохідку, а у Славутському районі в результаті зіткнення двох мотоциклів травмувалося двоє молодих людей.

8 червня близько 09.20 години в Хмельницькому по вулиці Купріна 49-річний місцевий житель на автомобілі «Опель Комбо» скоїв наїзд на 41-річну жінку. Вона перетинала проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

У результаті ДТП жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому правої ноги та закритої черепно-мозкової травми. Її госпіталізували до травматологічного відділення Хмельницької міської лікарні.

hm.npu.gov.ua

А 9 червня близько 01.40 години в селі Берездів Славутського району 15-річний житель сусіднього села на мотоциклі «Спарк», за попередньою інформацією, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з мотоциклом «Альфа» під керуванням 22-річного односельчанина.

У результаті ДТП водій мотоцикла «Альфа» отримав тілесні ушкодження у вигляді забою ключиці і був госпіталізований до травматологічного відділення районної лікарні. 16-річний пасажир мотоцикла «Спарк» отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми. Зараз він перебуває в реанімації.

В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують усі обставини ДТП.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне