Упродовж вихідних на Хмельниччині сталося 3 ДТП з потерпілими: правоохоронці встановлюють обставини подій

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

У всіх трьох випадках поліцейські відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини подій.

Так, 20 червня, близько 15.00 години в селі Слобідка Деражнянського району 23-річний місцевий житель, керуючи скутером «Сузукі», допустив зіткнення з вантажівкою «ГАЗ-53» під керуванням 49-річного жителя села. У результаті ДТП водій скутера отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований до травматологічного відділення Хмельницької міської лікарні.

21 червня близько 02.05 години по вулиці Прибузькій в обласному центрі поблизу перехрестя зі Старокостянтинівським шосе 33-річний житель с. Климашівка Хмельницького району, керуючи мотоциклом «FORTE FT250-CKA», не впорався з керуванням, виїхав на бордюр, після чого мотоцикл перекинувся. У результаті ДТП водій мотоциклу та його 30-річна пасажирка отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані до травматологічного відділення обласної лікарні.

21 червня близько 05.00 години на автодорозі «Кам’янець-Подільський — Стара Ушиця» неподалік села Слобідка Кульчиєвецька 20-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Опель Вектра», не впорався з керуванням, допустив з’їзд у кювет з подальшим перекиданням авто. У результаті ДТП 28-річна пасажирка авто отримала тілесні ушкодження і була госпіталізована до реанімаційного відділення Кам’янець-Подільської районної лікарні.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини ДТП і закликають водіїв та пішоходів неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне