Упродовж вихідних на Хмельниччині сталося 4 ДТП з потерпілими: правоохоронці встановлюють обставини подій

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

За попередньою інформацією, 27 червня близько 21:20 години на автодорозі неподалік с. Радісне Красилівського району 41-річний житель м. Красилів, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz Sprinter», не впорався з керуванням та допустив з’їзд в кювет. Автомобіль перекинувся і водій отримав тілесні ушкодження та у важкому стані був госпіталізований до реанімаційного відділення Красилівської районної лікарні. 19-річну пасажирку транспортного засобу з переломом нижньої кінцівки доставили до травматологічного відділення.

Ще три ДТП стались у Хмельницькому районі. Так, 27 червня близько 12:50 години на автодорозі «Хмельницький — Тернопіль», поблизу с. Малиничі, у 60-річного жителя м. Київ під час керування автомобілем «SsangYong» лопнула шина, в результаті чого він з’їхав у кювет. Внаслідок ДТП пасажирка автомобіля, 52-річна жителька м. Вінниця, отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до травматологічне відділення Хмельницької обласної лікарні.

28 червня о 17:05 годині на автодорозі «Хмельницький — Вінниця», поблизу с. Пирогівці, 25-річний водій автомобіля «Део Ланос» не врахував дорожньої обстановки та допустив зіткнення з автомобілями «Рено Колеос» та «ЗАЗ Славута», які рухались в попутному напрямку. Внаслідок ДТП пасажири «Део Ланос», 23-річна жителька Ярмолинецького району з 2-річним хлопчиком, та 12-річна пасажирка «Рено» отримали тілесні ушкодження у вигляді забоїв. Їм була надана медична допомога без госпіталізації.

А 29 червня близько 19:15 години на автодорозі «Хмельницький — Вінниця», в с. Пирогівці, 44-річний житель м. Хмельницького, керуючи автомобілем «Лада-Калина», допустив наїзд на пішохода, 10-річну жительку с. Пирогівці, яка перетинала проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу. Внаслідок ДТП дівчинка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до травматологічного відділення Хмельницької міської дитячої лікарні.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини ДТП і закликають водіїв та пішоходів неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне