Упродовж вихідних на Хмельниччині сталося дві автопригоди з потерпілими

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Обидві ДТП трапились 23 серпня на території обслуговування Хмельницького районного управління поліції. Наразі слідчі встановлюють усі обставини подій. 

Так, 23 серпня близько 21.00 години неподалік с. Майдан Олександрівський на Віньковеччині 25-річний житель смт Віньківці, керуючи автомобілем «Рено Лагуна», допустив з’їзд у кювет з подальшим перекиданням автомобіля. У результаті ДТП 26-річний пасажир отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в реанімаційне відділення Віньковецької багатопрофільної лікарні. 

Також 23 серпня близько 22.35 години у м. Хмельницькому на перехресті вулиць Соборної та Вайсера 15-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «Сузукі», допустив зіткнення з тролейбусом. У результаті ДТП 20-річна пасажирка тролейбуса отримала тілесні ушкодження — їй надано медичну допомогу без госпіталізації. Водій мотоцикла з тілесним ушкодженнями різного ступеня важкості госпіталізований до нейрохірургічного відділення міської лікарні. 

В обох випадках слідчі Хмельницького районного управління поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України та наразі встановлюють усі обставини подій.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області
 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне