Упродовж вихідних на Хмельниччині у 3-х ДТП травмувалися п’ятеро осіб

53
Фото: .npu.gov.ua
Дві дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими сталися в суботу у Славутському районі та місті Хмельницькому. Ще одна — в неділю у Новій Ушиці.
 
Про це інформує прес-служба ГУ НП.

Так, 10 серпня, близько 18.20 години в Хмельницькому по вулиці Волочиській 26-річна місцева жителька, керуючи автомобілем «Мерседес E320», виїхала на зустрічну смугу, де допустила «лобове» зіткнення з автомобілем «Шкода Октавія» під керуванням 57-річного чоловіка.

У результаті зіткнення водій «Шкоди» отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому правої ноги. Госпіталізований у травматологічне відділення Хмельницької міської лікарні. 23-річний пасажир «Мерседеса» із травмою голови госпіталізований до нейрохірургічного відділення обласної лікарні. 

Ще одна ДТП із травмованими сталася 10 серпня у Славутському районі. Близько 00.30 години 31-річний житель Ізяслава, керуючи автомобілем «Кіа», поблизу села Варварівка не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, після чого автомобіль перекинувся. 

Внаслідок ДТП водій автомобіля отримав тілесні ушкодження у вигляді правостороннього пневмоторекса і був госпіталізований у реанімаційне відділення Славутської центральної районної лікарні.

 А 11 серпня близько 16.40 години в Новій Ушиці сталася потрійна ДТП. 27-річний житель селища Віньківці, керуючи автомобілем «Пежо Партнер», допустив зіткнення з автомобілем «Волга» під керуванням 66-річного хмельничанина та автомобілем «ВАЗ 2121», який був припаркований на узбіччі.

У результаті ДТП водій «Волги» отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому передпліччя. У його 64-річної дружини діагностували забійну рану голови. Потерпілим надали медичну допомогу без госпіталізації.

У всіх трьох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують усі обставини подій.

 
Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне