Утік до Росії. Ексдиректора центру культури і мистецтва Андрія Клименка оголошено у розшук

Фото: МВС

Колишнього директора Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтва Андрія Клименка оголошено у розшук.

Такі відомості з’явилися на сайті МВС.

Датою зникнення вказано 23 грудня 2022 року.

Крім цього, слідчий відділ Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області склав письмове повідомлення про підозру Клименку за ч. 5 ст. 191 КК України (розтрата чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем в особливо великих розмірах). Такого його викликано на допити до поліції на 10 січня, 14 січня і 19 січня.

Як писав НГП, у березні 2021 року голова обласної ради Віолета Лабазюк заявила: Андрій Клименко повинен відповідати за нестачу майна громади на суму 900 тис. грн. Ще 8 лютого 2021 року було проведено інвентаризацію та виявлено відсутність майна громади придбаного за кошти платників податків на загальну суму 900 тис. грн (загалом 35 позицій). Найдорожча позиція – це світлодіодний LED екран вартістю 420 тис. грн.

Наприкінці листопада 2021 року Клименко засвітився в шоу Андрєя Малахова «Прямой ефір» на телеканалі «Росія 1». Темою стало розлучення російського шоумена Гогена Солнцева із дружиною Катериною Терешкович, яка старша його на 25 років. Після розлучення з якою Гоген вирішив одружитися на доньці Катерини. І під час цього шоу Терешкович показала свого нового обранця – музиканта Андрія Клименка. Саме того, який очолював Хмельницький обласний науково-методичний центр культури і мистецтва. Щоправда, про те, звідки родом новий обранець 66-річної Терешкович – жодного слова.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне