В четвер Володимир Зеленський відвідає Кам’янець-Подільський

Фото: https://www.facebook.com/president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський 3-4 червня перебуватиме з робочою поїздкою на Хмельниччині.

Сьогодні, 3 червня, Володимир Зеленський ознайомився зі станом реалізації програми «Велике будівництво» в регіоні.

Глава держави нагадав, що в межах програми передбачене будівництво в кожному регіоні п’яти шкіл, дитсадків та спорткомплексів. Водночас Президент висловив побажання: здати в експлуатацію всі навчальні заклади до першого вересня.

«Можливо, всі не будуть готові через коронавірус. Але в більшості своїй мають бути», – наголосив Президент.

«Наша стратегія дуже проста: за ці п’ять років, які нам надав народ України і Бог, побудувати максимальну кількість таких інфраструктурно важливих об’єктів», – додав він.

Володимир Зеленський ознайомився зі станом будівництва дитячого садка у с. Давидківці Хмельницького району. Президенту доповіли, що загальна вартість проекту становить понад 27 млн грн. Наразі будівля готова на 65%, і до першого вересня об’єкт здадуть в експлуатацію.

https://www.facebook.com/president.gov.ua

Водночас Глава держави повідомив, що під час зустрічі з ректорами провідних вишів 2 червня йому розповіли про одну з великих проблем вищої освіти – відсутність студентських гуртожитків з якісними умовами.

«Ми зараз будемо говорити з Міністерством інфраструктури, Прем’єром і Мінрегіоном про те, щоб у «Велике будівництво» додати спорудження гуртожитків в Україні», – заявив Президент.

https://www.facebook.com/president.gov.ua

Також Президент зустрівся з представниками бізнесу Хмельницької області.

У четвер, 4 червня, Глава держави ознайомиться з перебігом капітального ремонту автомобільної дороги М12 та відвідає Кам’янець-Подільський. Також запланована зустріч за участю Президента з питань розвитку туризму.

«Щодо туризму. Завтра і з операторами, і з авіакомпаніями ми будемо в Кам’янці-Подільському – одному з історичних і дійсно привабливих містечок. Будемо там зустрічатися й говорити на ці теми. Це одне з головних питань», – сказав Президент під час спілкування з журналістами.

 
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне