В депутата Сергія Лабазюка НАБУ проводить обшук – нардеп Гончаренко

Фото: https://znaj.ua/
Сергій Лабазюк у 2019 році був обраний до Верховної Ради 9 скликання як безпартійний самовисуванець за 188 округом (Хмельницька область). Член Комітету з питань аграрної та земельної політики. З червня 2020 року член фракції “За майбутнє”.
 
В народного депутата Лабазюка (За майбутнє) прямо зараз НАБУ проводить обшук! І до речі, Лабазюк член Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин. А ще, він дуже тісно повʼязаний з сільськогосподарством, фермерством та виготовленням добрив. Має завод із виробництва комбікормів і кормових добавок. Зараз пишуть, що керує його брат, але ж ми знаємо ці схеми, – написав Олексій Гончаренко в фейсбук.
 
 
Нагадаємо, що наприкінці 2022 року проголосував за містобудівну реформу (#5655), яка впроваджувалася в інтересах забудовників і нівелювала вплив громадян на відбудову України. Публічне обговорення проєкту не проводилося. ГО, ЗМІ та Асоціація міст України закликали нардепів доопрацювати проєкт. За кілька годин після скандального голосування петиція з вимогою до президента накласти вето набрала більше 25 000 голосів. НАЗК повідомила, що подані антикорупційні зауваження враховані не в повній мірі.
 
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне