В ДСНС відбулася зустріч з делегацією Посольства Китайської Народної Республіки в Україні

8
Фото: https://km.dsns.gov.ua

14 серпня заступник Голови ДСНС Руслан Білошицький зустрівся з представниками Посольства Китайської Народної Республіки в Україні.На зустрічі з дипломатами обговорювалися питання реалізації проекту безоплатної допомоги. Вона надається Держслужбі з надзвичайних ситуацій урядом КНР.

В рамках реалізації другого етапу проекту, планується візит до України делегації Міністерства надзвичайних ситуацій КНР.

Окрім того, з метою проведення технічних консультації та моніторингу використання техніки, обговорювався візит до України представників Міжнародного центру економічних і технічних обмінів. Організації з управління проектами надання допомоги іншим країнам.

Руслан Білошицький запевнив китайських колег у готовності української сторони надати всебічну та вичерпну інформацію про першу партію рятувального устаткування. Яке надано урядом КНР Україні.  Також про готовність організувати усі необхідні тренінги та навчання для тих співробітників ДСНС, які безпосередньо працюватимуть з наданим китайською стороною устаткуванням.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне