В Дунаївцях затримали жінку за підозрою у вбивстві далекобійника

Фото: hm.npu.gov.ua

Тіло 46-річного чоловіка із численними ножовими пораненнями виявили на автостоянці в місті Дунаївці вчора, 15 лютого, близько 00.20 години і цього ж дня встановили та затримали підозрювану у вчиненні злочину. Жінка у скоєному зізналась. Згідно ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України їй може загрожувати до 15 років позбавлення волі.

Завдяки вжитим заходам працівники кримінальної поліції у співпраці зі слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області та за процесуального керівництва прокуратури впродовж дня розкрили вбивство громадянина Туреччини.

Як з’ясували правоохоронці, 46-річний потерпілий працював далекобійником і був знайомий із підозрюваною. 14 лютого близько 23.00 години на вантажівці «IVEKO» він заїхав на автостоянку в місті Дунаївці, а вже опів на першу ночі працівники стоянки виявили тіло потерпілого.

 

Чоловік помер від значної крововтрати. Йому нанесли близько 20 ударів ножем у голову, шию та тулуб, зачепивши артерію. Він ще зміг вийти з машини в пошуках допомоги, але по дорозі до будки охорони помер.

hm.npu.gov.ua

Працівники поліції з’ясували, що на стоянку потерпілий приїхав у супроводі жінки. Нею виявилась 23-річна жителька одного із сіл Кам’янець-Подільського району. На пошуки зловмисниці одразу підняли особовий склад Дунаєвецького та Кам’янець-Подільського відділів поліції, і того ж дня після обіду підозрювану затримали в Кам’янці-Подільському. У скоєному вона зізналась. Свій вчинок пояснила раптово виниклим конфліктом з потерпілим. Ніж, мовляв, знайшла в салоні автомобіля. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини події.

Жінці вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 15 років позбавлення волі. Сьогодні підозрюваній обиратимуть міру запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне